Nike Air Force 1 ’07: en retrogranskning


Nike Air Force 1 har varit en av Nikes flaggskeppsmodeller under en stor del av de senaste 30 åren. I sin ursprungliga version var Nike Air Force 1 en basketsko som släpptes 1982 av Nike. Den kallades “University Sportswear Model” och hade ett skal av hårdplast och en uttagbar innersula. Skon var utformad för att användas inomhus, på betongbanor. Idag är Air Force 1 fortfarande en av Nikes mest ikoniska sneakers. Faktum är att Air Force 1 har genomgått flera olika iterationer under sin historia. Idag tar vi en titt på Nike Air Force 1 ’07. Är detta en sko som är värd att investera i? Läs vidare för att få veta mer.

Nike Air Force 1’07 är en retroversion av den ikoniska Nike Air Force 1. Sneakersen har en kombination av mocka och nylon som överdel med ett nylonöverdrag. Den har även en nylon tunga och en phylon mellansula. Nike Air Force 1’07 säljs för 110 dollar.

 

Vi presenterar Nike Air Force 1

Nike Air Force 1 ’07 är en retroversion av den ikoniska Nike Air Force 1. Skorren har en kombination av mocka och nylon med ett nylonöverdrag. Den har även en nylon tunga och en phylon mellansula. Nike Air Force 1’07 säljs för 110 dollar.

 

Vad är bakgrunden till Nike Air Force 1?

Nike Air Force 1 är en av Nikes mest ikoniska sneakers. Den släpptes ursprungligen 1982 som “University Sportswear Model” och hade ett skal av hårdplast och en avtagbar innersula. Den var utformad för att bäras inomhus, på betongbanor. Skon förblev i stort sett oförändrad fram till 2003 då de uppdaterades med syntetiska material och mer dämpning. Idag är Nike Air Force 1 fortfarande en av Nikes mest populära sneakers och har genomgått flera olika iterationer under sin historia.

Adidas Yeezy 750 Boost: Är detta en sneaker värd att investera i?

Adidas Yeezy 750 Boosts är en ny typ av sneaker som snabbt har gjort vågor i sneakerbranschen. De svart-vita, mångfärgade skorna har alla signaturer av Adidas högklassiga skor men till en överkomlig kostnad – 200 dollar för ett enskilt par eller 500 dollar för tre par. Detta innebär att dessa stövlar inte bara är till för de rika och berömda, utan även för dem som vill rocka en fräsch look utan att spendera en massa pengar för det. Så om du är intresserad av att prova något nytt men inte vill spräcka ditt bankkonto, läs vidare för att få veta mer om denna banbrytande sneaker.

 

Estetik i sneaker-designen

Nike Air Force 1 ’07 har en klassisk sneakerdesign. Den har en kombination av mocka och nylon som överdel med ett nylonöverdrag och en phylonmellansula. Sneakersen har också en helt vit swoosh i läder på sidan, vilket är en ikonisk del av skons design. Den här versionen av Air Force 1 är definitivt en retrosneaker som kommer att tilltala dem som letar efter något enkelt men klassiskt.

 

En djupgående titt på Nike Air Force 1’07

Nike Air Force 1’07 har en kombination av mocka och nylon med ett nylonöverdrag. Sneakersen har också en nylon tunga, som vanligtvis återfinns i den övre delen av skon. Mellansulan är tillverkad av phylon, som har använts i olika Nike-skor sedan 1971.

Sneakern finns i två olika färgställningar: en vit/svart-solida färgställning och en helt svart färgställning. Skon finns även i en “All-Star”-version, som kommer med guldsnören, texturerade tåhättor och Swoosh-märkning på hälen.

Nike Air Force 1 ’07 är tillgänglig för 110 dollar och säljs för 110 dollar via Nike-butiker eller auktoriserade återförsäljare som Finish Line.

Nike Air Force 1 ’07: Är den värd att investera i?

Övre del av mocka och nylon: En kombination av mocka och nylonöverdel ger den här sneakern en lyxig känsla som är perfekt för vardagligt bruk eller om du bara vill piffa upp din outfit. Dess mångsidighet gör att den passar både för casual wear och klädda tillfällen.

Phylon mellansula: Phylon-mellansulan ger sneakern en luftig känsla utan att offra hållbarhet; den kan absorbera stötar samtidigt som den är bekväm att gå på.

Retro stil: Den här klassiska sparken har fått tillbaka stilen med den här retrolooken som garanterat kommer att fånga din blick!

 

Är Nike Air Force 1 värd att investera i?

Nike Air Force 1 ’07 är en retroversion av den ikoniska sneakern. Denna retro sneaker är en favorit bland basketspelare och har förblivit populär de senaste åren. Skon har en kombination av mocka- och nylonöverdel med ett nylonoverlay, vilket ger skon en vintagekänsla. Nike Air Force 1 ’07 säljs för 110 dollar och finns i två färger: svart/segel och vit/crimson.