Fin entré till huset med en vacker brevlåda


Det är alltid trevligt om gästerna får ett fint bemötande och om förbipasserande grannar får ett snyggt intryck av ditt hem. Allt börjar med entrén, och det som står ut lite extra är då brevlådan. Så länge du ser till så att du har en vacker brevlåda framför huset kan du vara säker på att detta gör mycket för den övergripande looken. Vilken brevlåda är dock bäst och hur vet du att du har fått tag på den bästa möjliga brevlådan för just din entré?

En brevlåda som rymmer paket

En liten brevlåda som sitter monterad ovanpå en stolpe är en diskret och snygg lösning om du vanligtvis får ett mindre antal brev, men inte är den här modellen lämplig om du förväntar dig större paket. Paket som inte får plats i brevlådan skickas tillbaka till postombudet, och om detta händer flera gånger om kan det i slutändan bli ganska jobbigt.

Med hjälp av en paketbrevlåda slipper du allt detta då brevlådan är stor nog att rymma relativt stora paket. Samtidigt behöver du inte tömma brevlådan lika ofta då dess storlek säkerställer att rikligt med post får plats.

En brevlåda som går att låsa

De flesta av oss vill inte att någon ska kunna öppna upp vår brevlåda och kanske till och med stjäla innehållet. Det här blir aldrig ett problem så länge du har en låsbar brevlåda framför huset. Inte nog med att du kan låsa brevlådan, utan du får också insynsskydd så att inga potentiella tjuvar kan se dina brev eller paket. Om du utöver att få post även ibland skickar iväg paket får du inte heller glömma att besöka paket.se där du kan jämföra priser för att på billigast möjliga sätt få dina paket ivägskickade.

Snygg design

Då har vi talat lite om praktiska moment, men vad är väl värt att nämna när det kommer till just utseendet? Brevlådor kan beställas i en lång rad olika färger och storlekar. Det finns mindre modeller, men även stora varianter såsom packetbrevlådor eller veckopostlådor. Luckaplaceringen väljer du också själv, och det är värt att nämna hur du antingen kan besluta dig för att ha luckan på framsidan eller baksidan. Vad du väljer beror helt enkelt på vad som faller dig i smaken, så det finns inget som är rätt eller fel!