Kärlek & design – Så har de två sakerna kombinerats i en modern värld


Vi har kommit långt sedan dagen då den första moderna dildon lanserades. Numera har du chansen att lägga vantarna på sexleksaker med alla möjliga former, färger, storlekar och användningsområden. Vill du ta reda på mer kring hur sex och design har förts samman för att skapa de ultimata sexleksakerna? Fortsätt då att läsa!

Dildos i en uppsjö av former och färger

Dildos är mycket uppskattade som den allra mest populära sexleksakstypen på marknaden. En av anledningarna till att det har blivit så är just det enorma urvalet av olika sorters dildos med sina egna vackra designs. Det är nämligen inte bara storlekarna och materialen som varierar, utan även själva utseendet. Vissa dildos kommer i en mycket naturtrogen look som är menad att efterlikna den äkta varan till en så hög grad som möjligt. Andra dildos är ergonomiskt utformade för att träffa G-punkten på rätt sätt och delar få likheter med en riktig penis.

Om du vill få en översikt av flera olika dildotyper för att jämföra de olika fantastiska utseendena kan du vända dig till ett dildo test, men du kan också ta tillfället i akt och besöka en sexleksaksbutik för att själv bläddra igenom de många produkterna. Här finns det verkligen bevis på att sex och design har kommit samman.

Vibratorer med smart design för alla tillfällen

Variation finns det mycket av när det kommer till just vibratorer. Du kan lägga vantarna på vibratorer med en design som påminner om en naturtrogen dildo, men det finns mycket mer att upptäcka än så. Särskilt populära är Rabbit vibratorerna som har en lång stav som stimulerar G-punkten samt små utstickande kaninöron som stimulerar klitoris. Med andra ord är den här sorts leksaken perfekt utformad för att ge två olika typer av stimulans.

Design sträcker sig inte bara till utseendet, utan även moderna idéer som leder till extra funktioner. Vad vi mer specifikt talar om är appstyrda vibratorer som kontrolleras via en applikation som laddas ner i mobilen. Du kan kika närmare på dessa här: https://www.mshop.se/sexleksaker/vibratorer/appstyrd-vibrator. Genom att koppla en vibrator till en applikation styr du enkelt din sexleksak på distans.

Fleshlights med underbara inre strukturer

Den sista sexleksaken vi ska kika på där design utan tvekan är av yttersta vikt är fleshlights. Varje fleshlight har sin egen unika struktur på insidan med knottror, ribbor och dylikt. Det finns även fleshlights som är gjutna efter riktiga personer såsom olika porrstjärnor, och här är framförallt utsidan gjord för att efterlikna personens underliv till en så hög grad som möjligt. Den teknologiska framfarten har gjort det möjligt att inkorporera fantastiska designs i våra sexleksaker, och just därför är de skönare att använda än någonsin förr!