Satsa på avancerad hudvård med produkter från Neostrata


Drömmer du om en strålande frisk hud med bra lyster och spänst? Då bör du satsa på avancerad hudvård och vetenskapligt utvecklade hudvårdsprodukter. Huden är faktiskt kroppens största organ och den kräver kärlek och omvårdnad för att åldras med dig på bästa sätt.

Olika perioder av livet kräver olika hudvård och det finns en mängd sorters varor och märken att välja mellan. Det är lätt att gå vilse i djungeln av valmöjligheter och att lockas av påkostade reklamkampanjer i stället för att utgå från en analys av den egna huden och vilka produkter som passar just dig. Eftersom alla har olika förutsättningar så är det inte heller alltid lämpligt att följa rekommendationer från vänner kring vilka krämer som fungerar.

Neostrata erbjuder vetenskapligt utvecklade dermatologiska produkter i ett komplett hudvårdssystem och finns för alla hudtyper. Boka med fördel en tid för professionell behandling och analys av vad som passar din hudtyp för bästa resultat.

Se här för en Neostrata återförsäljare Stockholmdär du även kan boka tid för behandling och rådgivning. Utöver att det är en lyxig känsla att gå på ansiktsbehandling så ger det dig bra förutsättningar att själv ta hand om din hud. Eftersom behovet av hudvård förändras så lönar det sig att då och då gå på behandling och få skräddarsydda råd kring produkter som passar just dig, just nu. En ansiktsbehandling är även en mycket uppskattad present till någon som du vill skämma bort. Kanske till dig själv?

Kombinera rätt produkter med en bra rutin

Följ länken för att hitta ett stort utbud av Neostrata produkter, som ansiktskräm, ansiktsrengöring och ansiktsmasker samt tips för att skapa en god hudvårdsrutin som du lätt kan upprätthålla.

Tänk på att det även är viktigt att skydda huden från solens skadliga strålar, särskilt under sommaren men även resten av året. Att konsekvent ta hand om huden och ha en bra daglig rutin med vetenskapligt framtagna produkter är nyckeln till en vacker och strålande hud.

Utöver att tvätta och smörja in huden morgon och kväll så mår huden ofta bra av lätt massage och face yoga. Du kan hitta enkla program och övningar på nätet och sociala medier. Testa att kombinera face yoga med dina favoritprodukter och se vilka underverk det kan göra för din hud