Skapa dina egna skräddarsydda transparenta klistermärken


Eftersöker du klistermärken med din företagslogga, ska du använda klistermärken som etiketter eller vill du bara dekorera väggar och anteckningsböcker därhemma? Vad fallet än må vara kan du beställa skräddarsydda klistermärken som passar dig likt handen i handsken.

För en snygg och ren look är det många som vänder sig till just transparenta klistermärken. De ser riktigt fina ut på bland annat fönster där du slipper bakgrundsfärger. Dessa klistermärken är vattentäta, har en hög upplösning och är tillverkade av kvalitetsfolie från Europa. Bättre än så kan det knappast bli!

Klistermärken som fäster väl i vått och torrt

Transparenta klistermärken är bara en av många alternativ. Du kan också exempelvis ta en titt på klistermärken av premiumkvalitet, klistermärken med extra kraftig vidhäftning eller kanske klistermärken med en svart baksida. Versionen med extra kraftig vidhäftning gör under om du vill se till så att den sitter på plats under en mycket lång tid oberoende av väder och temperatur. Varianten med svart baksida gynnar dig om det finns ett underliggande tryck som du vill täcka med klistermärket.

Oavsett om du väljer transparenta klistermärken eller inte är de alla vattentäta, vilket kan vara en stor fördel om du fäster dem på en yta utomhus. Välj till blankt eller matt laminat om du vill att dina klistermärken ska vara extra slitstarka och glöm inte att grafisk assistans finns tillgänglig. De rätta klistermärkena kan göra stor skillnad om du vill marknadsföra din verksamhet eller dekorera snyggt i hemmet!