Hur användas nyckelband?


Nyckelband känns också under många andra namn så som Lanyards, ID-hållare, keyholders, nyckelhållare mm., men produkten är den samma. Det finns många olika typer som kan justeras i bredden, tjocklek, längd och med många olika typer av tillbehör och clips.

Nyckelband är både praktiska och en kul accessory. När du ska hålla koll på nycklarna är de praktiska men de kan också användas i många andra sammanhang. Om ni ska på mässa eller hålla ett företagsevent kan de också användas där. De kan hålla ID-kort, passerkort och liknande. Det är upp till er vad ni vill sätta på den smarta krogen i era nyckelband.

De kan göras i precis den färg ni önskar för ett effektivt statement. Detaljerna väljer ni också själva så att de anpassas det uttryck som ni gärna vill förmedla.

 

Många fina möjligheter  

Det finns fler olika val när ni ska ha nyckelband med logga på. I den mer miljövänliga kategorin finns nyckelband i bambu och nyckelband tillverkad i återvunnen plast, RPET. Det är lustigt att tänka på att band runt din hals förut har varit en plastflaska.

Om vi drömmer om ett nyckelband med färger kan ni välja nyckelband med sublimationstryck. De är släta och fina på ytan och är ett val som tillfredsställer många behov. Denna typ kan ni också välja av återvunnet material.

 

Säkerhetslås och quick release 

Om säkerheten ska vara i topp, kom då ihåg att välja ett säkerhetslås i nacken. Den gör att nyckelbandet lossnar när den utsätts för drag och slit.

Ett stickspänne eller quick release är en funktion som gör att en del av nyckelbandet kan separeras från snöret. Det vill säga att du behåller snöret om halsen samtidigt med att till exempel nycklarna kan användas i dörren. Det kan också vara nyttigt om du har ett passerkort som ska användas för att öppna dörrar.

 

Enkel att beställa  

Som kund får ni alltid ett grafiskt korrektur till godkännande innan produktionen påbörjas, På så sätt är ni med i processen och det finns plats för eventuella ändringar för bästa resultatet.

I det stora hela en enkel beställningsprocess som ser till att ni snabbt får det resultat ni önskar. Hitta ingången till era nya nyckelband här.

 

Letar ni efter ett kort snöre?  

Då är praktiska, korta nyckelband mycket vackra och praktiska. Det finns fortfarande plats till eran logga och eventuell text. De är praktiska eftersom de är utrustat med en karbinhake. Då kan du enkelt byta ut nyckelknäppet och fastna dem till väskan, jackan eller ett helt tredje ställe.